sormlandsleden karta

Under Juni och Juli 2012 2013 Någon gång kommer vi att försöka vandra hela sörmlandsleden. Prenumerera på våra blogginlägg om sörmlandsleden: http://www.kiljano.se/category/sormlandsleden/feed/ Lajka och prenumerera på mina inlägg på facebook

Här under kommer våra blogginlägg, vi försöker skriva varje dag om det finns möjlighet.

Sörmlandsleden etapp 24-26

Här kommer en film från etapp 24-26 på Sörmlandsleden. För precis ett år sedan, i början av Maj 2013 vandrade vi ännu en gång några etapper på Sörmlandsleden. Sent på kvällen ställde vi bilen nära Svalboviken. Vi vandrade inte mycket första kvällen utan hittade en fin tältplats vid sjön Tryningen. Dag två(läs vidare)

Myr-Grytets vindskydd

Myr-Grytets vindskydd Middagskorvarna ska strax läggas på grillen. Vi njuter av eldens värme och kvällssolens sköna strålar, i skogen, 17 kilometer. närmre Katrineholm än när vi vaknade. Vi är ute på en två nätterstur, förenklat mellan Eskilstuna och Katrineholm. Imorgon klockan 10 ska vi vara framme vid vår destination. Det har(läs vidare)

Spaning på grodyngel i Årsjön

En härlig men lång dag avklarad och nu njuter för fullt vid Årsjön i Tyresta. Mycket bad får oss på toppenhumör. Vi har dock ändrat vår taktik för tiden framöver, efter midsommar kommer vi tillbaka med förhoppningsvis mycket lättare packning. Jag kommer att lämna kamerautrustningen, på ca 4-5 kilo och(läs vidare)

Rapport från skogen

Efter en trevlig morgon har vi passerat alby friluftsanläggning, på väg mot tyresta. Vi har njutit av vädret och svalkat oss i ett par fina sjöar på vägen. Jag kan bekräfta att det går att äta quinoa med pastasås, smakar ganska bra. Vi sandasjöns källa var det full aktivitet, hit(läs vidare)

Första morgonen i skogen

Äntligen är vi här! Igår fick vi avbryta efter nån timme, kiljans väska skavde och vi blev tvungna att åka hem för att byta till den gamla ryggan. Det är skönt att komma hem. Vi är båda trötta och ömma. Vilar, lagar mat och packar om.Efter det var vi riktigt(läs vidare)

Nu är vi på gång

Den här bilden knäpptes i björkhagen, där vi stötte på Petra som var ute och joggade, det var förmodligen årets svettigaste dag hitills och tack för att vi blev två dar försenade och slapp skurarna som har sköljt över stockholm. Vi var superpeppade men en liten detalj blev två ömma(läs vidare)

Skogslektyr för vandrare

Fast, för många böcker. Minst två måste bort eller så måste böckerna bytas efter ett tag. "The Rucksack Man" av Sebastian Snow är en bok som låg långt ner i magasinen på statsbiblioteket, den hade inte blivit utlånad sedan 92, jag hittade namnet när jag läste om Darien Gap, iom(läs vidare)

Packningslistan

Bra att ha så man inte glömmer något(läs vidare)
Om du gillade inlägget, dela med dig!

    Kommentera