Vandring kring Grövelsjön

kiljanoFOTO, RESOR5 Kommentarer

kiljano_grovelsjon

Walking around Grövelsjön

Grövelsjön i Augusti.

I mitten av Augusti begav vi oss med bil upp till Grövelsjön för att få en sista glimt av svenska  berg och vild natur på många månader Walking around Grövelsjönframöver. Det var väldigt lyckat och trots få medel och väldigt lite planering så blev det en av höjdpunkterna under sommaren. Den känsla som infann sig när vi njöt av vår lilla öde sandstrand, i fjällen, helt utan mygg var otrolig.

En annan höjdpunkt var den vackra slingrande å:n som rann ut i norra änden av Grövelsjön. Så perfekt utskuren i marken, så kristallklart vatten. Vi ville stanna där för evigt. Bilderna på den är inte rättvisa. Det var ett litet paradis.

Walking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around GrövelsjönWalking around Grövelsjön

 

Om du gillade inlägget, dela med dig!

  5 Kommentarer på “Vandring kring Grövelsjön”

   1. kiljano

    Tack, vi gick bara runt sjön. Det finns gott om alternativ och på turiststationen säljer dom fjällkartan, så man kan åka dit och bestämma när man är där. Vi var ute två nätter och så sov vi på två ställen på vägen upp från stockholm, ena platsen rekommenderar jag starkt: stranden vid sjön skattungen, 2 mil från mora. / kiljano

   1. kiljano

    well, thats my girlfriend your talking about so lets take it easy……hehehe. Anyways, the photos are just snapshots from my tiny gopro camera. Eventually ill show a few sets from travels that definetly wont consist of as many photos of me! thanks for stopping by

  1. Jiho Sohn

   I got your comment today. I would be glad to share that info with you. The best we can communicate (about the map) is if you go back to my blog about the OBX, click ”like” and leave a comment there. We can start the dialog then. Thanks!

  Kommentera