Första vandringen på sörmlandsleden

kiljanoSORMLANDSLEDENLämna en kommentar

5805919610_2e48a0eb57_z

En liten försommarvandring i månadsskiftet Maj / Juni 2011.

walking sormlandsleden

walking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsledenwalking sormlandsleden

Vi startade i Järna och slutade vid Laxne. Vädre var underbart och alla insjöar bjöd på otroligt fint bad. Det blev totalt fyra nätter och ca 4 mils vandring. Jag ska försöka återkomma till Sörmlandsleden och fortsätta på nästa ettaper. Dom som vi gick under den här resan är:  11-14

Kolla på dessa länkar för varje etap: 11, 12, 13, 14

 

 

 

Om du gillade inlägget, dela med dig!

    Kommentera